Brysselkålsgratäng recept

Brysselkålsgratäng till skinkan

Brysselkålsgratäng till skinkan

Sätt ugnen på 225 grader. Ta bort de yttersta bladen på brysselkålen. Lägg dem i kokande vatten och sjud i 5-10 minuter så de mjuknar
Brysselkålsgratäng

Brysselkålsgratäng

Just nu är det säsong för brysselkålen. Så idag fick det bli en gratäng med nötfärs och brysselkål. Eller så kan man utesluta färsen och göra den helt vegetarisk
Brysselkålsgratäng!

Brysselkålsgratäng!

Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. Brysselkålsgratäng. 29 november 2017 @ 09. 50. 1kg färsk brysselkål
Brysselkålsgratäng

Brysselkålsgratäng

Hej vänner,. Idag har jag slappat framför tv. n hela dagen, kände att jag behövde det, men det blev i alla fall en jättegod middag
Brysselkålsgratäng

Brysselkålsgratäng

En dag kvar på jobbveckan sedan ledigt i 17 dagar. Så härligt det ska bli. -) Men först ska jag ta och bjuda er på mitt sista gröna bidrag till "Grönare högtider" med Las Moras
Brysselkålsgratäng till skinkan

Brysselkålsgratäng till skinkan

500 g brysselkål. 1150 g tärnad fetaost eller annan riven ost. 11 ½ msk smör. 11 ½ msk vetemjöl. 14 dl mjölk
brysselkålsgratäng med valnötter

brysselkålsgratäng med valnötter

Brysselkålsgratäng med valnötter4 portioner med tillbehör alt 2-3 portioner som ensamrätt. Den fantastiska brysselkålen njuter jag gärna och ofta just nu
Brysselkålsgratäng med ädelost

Brysselkålsgratäng med ädelost

Sätt ugnen på 225 grader. Skär bort lite av roten på varje brysselkål. Dela på mitten. Koka i 2–3 minuter i lättsaltat vatten så att de börjar bli mjuka men ändå har en rå kärna kvar