Just nu är det säsong för brysselkålen. Så idag fick det bli en gratäng med nötfärs och brysselkål. Eller så kan man utesluta färsen och göra den helt vegetarisk
Brysselkålsgratäng med valnötter4 portioner med tillbehör alt 2-3 portioner som ensamrätt. Den fantastiska brysselkålen njuter jag gärna och ofta just nu
Brysselkålsgratäng. Relaterat Brysselkålsgratäng. Här kommer ett vintrigt recept som passar sig bra nu då olika sorters kål finns i mängder i affärerna
Något annat som är gott är brysselkålsgratäng, recept finns HÄR. Ungefär den här tiden förra året så gjorde jag ett inlägg om brysselkål som ju är i säsong nu igen därför kör jag en "repost" på det inlägget
Brysselkålsgratäng med valnötter. Dan före dan före dopparedan. Den 22 december med andra ord. Efter snart 10-års bloggande (i februari smäller det) är det kul att blicka tillbaka på statistik och populära recept från tidigare år
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.