Brynt pilgrimsmussla recept

Pilgrimsmusslor på jordärtskockspuré med brynt sojasmör, jordärtskockschips och svampfräs

Pilgrimsmusslor på jordärtskockspuré med brynt sojasmör, jordärtskockschips och svampfräs

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Jordärtskockschips 1 st jordärtskocka(or) 0,5 dl neutral olja 1 krm salt Jordärtskockspuré 400 gram jordärtskocka(or) 2 dl vispgrädde 1 tsk grönsaksfond 1 krm salt 1 krm svartpeppar Brynt sojasmör 25 gram Mat & Bak smör 1,5 tsk japansk soja 0,5 msk citron(er) , pressad Svampfräs 50 gram skogschampinjoner 1 msk Mat & Bak smör 0,5 dl salladslök(ar) 0,5 dl hasselnötter , skalade 1 krm salt 1 krm svartpeppar Musslor 200 gram pilgrimsmusslor , el
Pilgrimsmusslor Asian Style

Pilgrimsmusslor Asian Style

Skär av nedersta delen på brysselkålen. Dela kålen i fjärdedelar. Skala och skiva vitlöken tunt. Kärna ur och strimla chilin
Pilgrimsmusslor med fänkålskräm

Pilgrimsmusslor med fänkålskräm

Häll över det brynta smöret och dekorera med anisisop. Gott och krämig med pigrimsmusslor och fänkål. Fungerar bra som förrätt och faller nog de flesta i smaken