Ris eller potatis och en fräsch grönsallad och en brunsås. 400 g nötfärs. Småtomater till är gott (vi kan snart plocka några på balkongen) 400 g nötfärs
Vi ineldde den här veckan med köttfärslimpa, brunsås och ris. Köttfärslimpa måste vara det enklaste man kan göra av en förpackning nötfärs skulle jag vilja påstå
Till den goda köttfärslimpan rekommenderas brunsås och gelé eller lingon. Du häller helt enkelt i löksoppepulver och lite creme fraiche i nötfärsen så är det klart
nötfärs. Grädda i 20 min i 200° CServera med lingon, kokt potatis och brunsås. 1. Blanda alla ingredienser och låt smeten vila i kylen i 30 minuter2 Koka upp vatten med lite salt i en kastrull
brunsås,. Ca 2 kg vitkål1 kg nötfärs 1 msk sirap (kan uteslutas)SaltVitpepparSmör3 dl grädde1 buljongtärning eller egen fond (jag använde mörk köttbuljong) Soja Gör så här. 1 kg nötfärs