Ät antingen som brunch, lunch eller snabb middag. Jag brukar göra en vitkålssallad med gurka, äppelcidervinäger, en gnutta olivolja, salt och peppar att servera till tortillan
För ett tag sen gjorde jag en superenkel och värmande vitkålssoppa med rotfrukter. Förutom vitkålen hade vi i potatis och morötter men andra rotfrukter eller grönsaker som t
Längre ner i inlägget så passar jag på att ge er receptet på köttfärslimpan vi åt häromdagen då vi hade besök av våra vänner och ni som följer mig på twitter & instagram kanske sett att jag lagt ut brunchbilder på smoothie under veckan
Bjöd maken på överraskningen Brunchkryssning med m/s Blue charm. ) med stor brunchbuffé, snaps, öl och vin och vi fick sällskap vid bordet av Stefan och hans pojkvän
Rostbiff med cole slaw på morot, vitkål och majonnäs, Chèvre med honung och en bit färsk rödbeta samt Rökt anka, färsk pepparrot, kapris, inlagda grönsaker, currymajonnäs och rostad lök
Efter ansiktsbehandlingen blev det Brunch på restaurang Kvarnen. Och efter detta, ett besök på Bondens Marknad på Katarina Bangata på Söder, där vitkål och färska ägg inhandlades