Så det blev vegansk overnight oats med blåbär, vanilj, chiafrön och rostade pekannötter, glutenfritt bröd på durra- och bovetemjöl, pocherade ägg, frukt med kokosblomsocker och lime, kaffe, pålägg och avokado och Jessica hade med sig några glutenfria frallor och rödbetsjuice med ingefära
Juste, man blir supermätt så tips,tips på en bra brunch med andra ord. Men det orkar jag inte prata om nu utan istället tänkte jag visa er dagens frukost, bananpannkakor med vaniljsmak
Idag är det åter igen dags för pannkakssöndag och dagens pannkakor gjorde jag faktiskt redan igår, för idag ska jag och David på brunch på Berns Asiatiska, stans absolut bästa brunch
Jag äter olika sorters frukostar från vecka till vecka och en god granola är perfekt att ha som back-up till frukost, brunch men även lättare kvällsmål
Även såklart till brunch. 1 krm vaniljpulver. 1 krm vaniljpulver. Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål
Här har jag experimenterat och gjort plättar i stil med amerikanska pancakes till brunch smaksatta med vanilj, kanel och rivet citronskal och med bakpulver i för att de ska puffa upp lite
Videon visade hur man skulle ha kanelkokta äpplen och vaniljkvarg med krossade kex ovanpå. En favorit just nu är att smaksätta med vaniljpulver eller kakao
För det är just vad det är, ett perfekt frukost, mellanmål eller brunch. 5 dl soyayoghurt (valfri smak, jag gillar vanilj och för helt sockerfri kan du köpa en naturell variant och tillsätta vaniljpulver i önskad mängd). 5 dl soyayoghurt (valfri smak, jag gillar vanilj och för helt sockerfri kan du köpa en naturell variant och tillsätta vaniljpulver i önskad mängd)
Släng in lite björnbär och sötman från majsmjöl så får ni brunchens mästare, björnbärsmuffins. Men vi har gjort våra med vanilj och chokladpellets, för det var det vi hade hemma
I helgen hade vi brunch för att fira Arturs födelsedag för mina föräldrar och min systers familj (då hans familj är svårare att samla ihop, tar vi det firandet vid ett senare tillfälle)