Jag hade skivad Kålrabbi, Ekbladssallad, Gräslök, Persilja och en senapssmakande Krasseblomma till. Hemkörda ägg Jag fick en hemleverans på 3 dussin ägg häromdagen
Till lunchen hade jag kalkon, keso, tomat, spenat, persilja och örtsalt på frallorna. Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Passar både som frukost, brunch, lunch, förrätt eller varför inte huvudrätt med rätt tillbehör. Det är en torskfile toppad med salt, peppar, persilja och gräslök som jag helt enkelt stekte på en ugnsplåt i ca 15 min eller tills innertempraturen kommer upp i 50 grader
GA_googleAddAttr("Tag", "brunch"). Vill du få en aptitligare tallrik än den jag visar upp kan du lägga lite grönt på omeletten, förslagsvis lite persilja
Det funkar även bra till brunch eller om du serverar buffé. Jag hade även kikärtor som jag blandat med pressad vitlök, salt, olivolja och hackad persilja