Det blir en brödsallad som jag har gjort tidigare och tror faller de flesta i smaken. Nu har jag funderat och funderat som Balthazar på vad jag ska svänga ihop och ta med mig till grillkvällen hos goda vänner i morgon
Skär brödet i ganska stora bitar och stek dem knapriga i en stekpanna med olja. Låt svalna. Dela tomaterna i bitar och blanda med sallad, oliver och brödtärningar
Nästa vecka är det för fanken midsommar ju. Och om det är någon som känner att det redan nu kliar i kroppen och behöver säga att – Jaha, då vänder det och går mot mörkare tider
Vad sägs om en härlig brödsallad till grillat. Underbart gott skulle jag säga i alla fall. Ett riktigt gott bröd och krispiga sparrissknoppar med lite gnisslig och frasstekt halloumi blandat med olivolja och rödvinsvinäger blir kronan på verket till sommarens grillmåltid
. Finns det något godare än potatis som fått kremera långsamt i ugnen. Det är en sann njutning för mig. Jag är ju en rismänniska, så det blir oftast att jag gör just ris, men när jag väl gör potatis så uppskattar jag det än mer
Den här rätten var med i Linas matkasse för några veckor sen och vi har redan lagat den flera gånger, En bra bjudrätt om man har barn med som kanske inte äter allt