1 Ägg
Sätt ugnen på 250 grader Skala och skär morötter o palsternacka i grova bitar. Ringla över olja och salta. Lägg i en ugnsform och tillaga i 15-20 min Skär brödet i tunna skivor. Lägg på en plåt och ringla över olivolja.Strö på lite flingsalt. Rosta högst upp i ugnen i 5-6 min tills brödet fått fin färg. Skär brödet i mindre bitar och lägg i en skål.
Rör ner dressingen i den varma potatisen och blanda ordentligt. Potatissallad med pepparrot. I indisk matlagning är det vanligt att marinera kyckling i yoghurt
Salta och peppra kycklingen. 2 mackor 1 kycklingfilé4 vitt surdegsbröd2 msk pesto1 fpk mozzarella 1/2 burk grillad paprika 1/2 basilikarucola10 körsbärstomaterolivoljasalt och svartpepparGör så här. Toppa 2 skivor med skivad kyckling mozzarella, paprika och basilika. Stek mackorna på låg värme i olja i en stekpanna cirka 10 minuter tills osten smälter Servera med en sallad på rucola och tomat. 1 kycklingfilé
Tillsätt oljan och smaka av med salt. Varma mackor är ganska underskattat men jag känner en viss herre som ÄLSKAR detta och gärna som nattamat efter ett krogbesök
Klicka i smör i pannan och stek haricot vertsen med vitlöken i samma stekpanna som baconet. Smaka av med salt och peppar och låt stekas ihop tills tomaterna mjuknat
Skär kycklingen i mindre bitar och krydda rikligt med italiensk salladskrydda. Idag blev det en bulgurröra som piffades upp med färdigkokta bönor och djupfrysta grönsaker
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt medkyckling som huvudprotein sen lite vin och citron på det så kan det inte gå fel
Hacka löken och lägg i grytan och låt fräsa tillsammans medkycklingen. Med andra ord har vi fullt upp fram till jul om vi ska hinna med alla åtta säsångerna
Det är första ggn jag åker till Rom och det ska blir underbart att bara strosa runt i denna historiska stad som fortfarande bjuder på sol och lite varmare väder
Skicka med e-postBlogThis. Rensa kycklingen från ben och skär köttet i mindre bitar. 600 g tillagad kyckling. Fördela kycklingkött, tomater och örter på 4 brödskivor. 600 g tillagad kyckling
Blanda den varma potatisen med mandelpeston och hackad basilika, salta och peppra. Kycklingen fyllde jag med citroner, rosmarin(galet mycket) och vitlök
Lägg i den brynta kycklingen i såsen och låte puttra några minuter. Skuren kycklingfilé i bitar2,5dl matlagningsgrädde 2,5dl crème fraiche 1 kycklingbuljongtärning 1 grönsaksbuljongtärning Vitlök efter tycke och smak Ca en halv påse finhackad, fryst basilika Salt och peppar Börja med att bryna kycklingen tillsammans med vitlök. Servera tillsammans med pasta 2,5dl matlagningsgrädde. 1 kycklingbuljongtärning
Skumma av om det behövs och häll upp sylten i rengjorda och varma glasburkar. Till söndagsmiddagen gjorde jag en favoriträtt medkyckling och därefter blev det självklart vaniljglass med varm hjortronsylt - himmelskt gott
Servera med färsk baguette eller liknande bröd. 250 g gröna bönor2 kycklingbröst, skurna i munsbitar1 rödlök, mellanstor, skuren i tunna strimlorSaltSvartpeppar1 tsk dragon, torkad1 - 2 tsk rödvinsvinäger3 msk olivoljaKoka bönorna nästan mjuka, låt rinna av och ställ åt sidan. Hetta upp 1 msk av oljan i en stekpanna och stek kycklingbitarna tills de nästan är genomstekta och har fått fin färg. 2 kycklingbröst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.