2 dl kvarg. 2 msk Bostongurka. Gör så här. 1. Skär fisken i mindre bitar och hacka läken grovt. Mixa alla ingredienser i en blender eller med en stavmixer
Som dressing hade vi 250gram kvarg, ca 2 tsk Hot Chipotlesås, 1-2 msk lättmajonnäs och nån klick bostongurka. Den February 7, 2014 / Allmänt, Kvällsmat, Lunch / Skriv en kommentar 250gram kvarg, ca. 1-2 msk lättmajonnäs och nån klick bostongurka
SENAPSGRÄDDFIL MED BOSTONGURKA2 portioner1 dl gräddfil2 tsk senap1 msk bostongurkaBlanda gräddfil, senap och bostongurka helt enkelt. AROMKVARG MED ANSJOVIS4 portioner1 dl kvarg, t ex Kesella2 finhackade ansjovisfiléer4 portionerBlanda Kesellan och ansjovisen. 1 dl kvarg, t ex Kesella
500 g kvarg. 2 msk bostongurka. Så här gör du. GÖR BRÖDET SÅ HÄR. Sätt ugnen på 200 grader. Blanda alla ingredienser utom sesamfrön till en kladdig smet