se , men ändrade lite på det och valde att istället servera rätten med mitt blomkålsmos. Blomkålsmos. Servera i djupa tallrikar tillsammans med blomkålsmos och strö över lite torkad persilja
Hacka koriandern Hacka lök och fänkål fint och pressa vitlöksklyftorna. Jag serverade den med broccoli- och blomkålsmos och se vilka härliga gröna färger jag fick på tallriken när jag la till ett romansalladsblad
Blomkålsmos är ett nyttigt lågkolhydratalternativ till potatismos som är lätt att variera i smak genom att byta ut eller utesluta ärtor och koriander mot tex broccoli och basilika
Gott att äta som det är eller med tex blomkålsmos och en extra klick smör ifall du vill. ) När jag inte får till smaken exakt så som jag vill brukar det oftast bli perfekt när jag tillsätter lite mer salt, koriander och kanske även lite extra sambal oelek
Servera med en sallad och t ex broccoli- eller blomkålsmos. jag tog lökpulver, cayennepeppar och örtsalt bara, men det går ju bra att variera med t ex curry, grillkrydda eller "falafel-krydda" d v s spiskummin och koriander eller nåt annat spännande som du kan hitta på