Blanda försiktigt och tillsätt en liten skvätt olivolja. Lägg i kräftstjärtarna och häll sedan i vittvin, låt stå tills vinet har förångats och ta sedan bort stekpannan från spisplattan
Häll på en msk olivolja, salt samt lite svartpeppar och blanda. När du hällt av pastan blandar du den med såsen, tomaterna, spenat samt toppar med laxbitarna
Blanda noga och smaka av med salt. Slå på vin och låt alkoholen koka bort. Blanda försiktigt ner räkorna i tomatsåsen utan att röra om (för att undvika att bitar av stjärtskal blandas med i såsen)
Blanda runt och höj sedan värmen. PrintKycklinglevergryta med svamp, bacon, vittvin och grädde. Jag tror att längtan påminner lite om vad en gravid kvinna känner då hon plötsligt får för sig att hon vill äta murbruk
Blanda i hälften av krabban och örterna. Häll sedan i vinet och låt koka någon minut. Öppen lasagne med krabba, vittvin och tomat, 2 portioner. 1/2 dl vittvin. 100 g krabba (både vitt och brunt kött). 1/2 dl vittvin