Visst låter det galet, blåbärssås till viltkött. Han berättade om alla möjliga goda grejer han brukade göra med köttet, däribland den här blåbärssåsen, som vi kände oss inspirerade att provlaga så fort som möjligt
Hjortsadel med mild viltsmak serverat tillsammans med en mustig blåbärssås med rödvin, en krämig och len potatispuré efter ett recept av Heston Blumentahl samt smörstekt gul och svart trumpetsvamp
Blåbärssåsen som hade fått äran att förgylla rådjurets ädla smaker hade jag börjat med relativt tidigt på dagen då detta i grund och botten är en rödvinssås och en sådan behöver enligt mig tid, tid och mer tid
Jag serverade med en blåbärssås. Blåbärssås. Jag gjorde pannacottan i ganska stora portioner (3 stycken) och det känns som en efterrätt som det räcker att man äter lite av, därför står det 4-6 portioner i receptet, lite beroende på hur stora glas/skålar man vill använda
Blåbärssås. Blåbärssås. Ugn 180°. Smörj och bröa en form med löstagbar kant, ca 24 centimeter i diameter. Pressa den kokta, kalla potatisen genom en potatispress
Stekt ankbröst med blåbärssås, ca 5 persca 700 g ankbröst (2 st)Blåbärssåsen. Vi är hemma igen efter semester i Skåne och Bohuslän, och har börjat förbereda inför flytten i slutet av månaden
Blåbärssås. Ringla i lite flytande honung i blåbärsmixen och lägg sedan lite blåbärssås på tallriken. Idag kommer receptet på den goda förrätten som jag bjöd mina vänner på i fredags