Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar
När majonnäsen tjocknat tillsätt citronsaft och fortsätt sedan tillsätta oljan under vispning. Jag blev så förtjust i kombinationen chorizo och bläckfisk att jag tänkt efterskapa något liknande alltsedan dess
Den kan fyllas med räkor, bacon, kimchi eller bläckfisk, bara för att nämna några varianter. På toppen av pannkakan serveras det majonnäs och en okonomiyakisås som är som en worcestershiresås fast tjockare och sötare
Calamares a la Romana – friterad bläckfisk. 1 1/2 dl Hellmanns majonnäs, lite citronsaft och 1-2 pressade vitlöksklyftor. 1/2 dl Hellmanns majonnäs, lite citronsaft och
Mitt eget blue Hawaii (fyllda grillade bläckfiskar). Grön majonnäs (vegan). grön majonnäs (vegan). Länkar till recepten- dubbelklicka på länken så kommer receptet upp
Mitt eget blue Hawaii (fyllda grillade bläckfiskar). Grön majonnäs (vegan). grön majonnäs (vegan). TRÅKIGT ATT INTE ALLA LÄNKAR FUNGERAR, VET EJ VARFÖR
bläckfisk med potatisskum. Av de kalla pinxtosen åt vi bland annat krabbsallad med rökt lax, vit fisk med inlagd paprika och stekt vaktelägg samt en med tomat, rostbiff och majonnäs
Bäst av alla var den friterade bläckfisken. Den koreanska råbiffen var jättegod, men min nättlagade tonfisk på småsalladsblad hade blivit helt dränkt i majonnäs, vilket var synd