I äggsmeten kan man blanda iliterivenparmesanost för extra sälta och smak. Så här på söndagskvällen bjuder jag på ett förslag på tapas att ställa fram bland andra små munsbitartill fest ochmingel
När jag skulle planera middagenvi skulle bjuda på i helgen var jag optimistisk när det gällde vädret såg jag framför mig hur vi satt på altanen i solen och njöt av maten, därför förberedde jag en nästan helt kall middag
Och det är dessutom väldigtkonstigt att det intefinns mer och bättre veganska alternativ på olikatapasrestaurangeriSverige (åtminstoneintei Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Pimientos de Padron med parmesanochcitron. Då jag satt ibilen på väg från Sälen förrförra söndagen och hade litetråkigtskickade jag iväglite mess och spontanföreslog helgen därpå för tapas hos mig
Och det är dessutom väldigtkonstigt att det intefinns mer och bättre veganska alternativ på olikatapasrestaurangeriSverige (åtminstoneintei Stockholm där vego idag = ost på alla tapasrestauranger jag besökt)
Jag har ätit den här varianten både iSpanienochTurkiet. Här kommer jag att tillbringa många stunder i sommar, sitter ute nu ochskriver det här direkt efter minTapas-portion
Finhacka löken och fräs med spenaten i en stekpanna. Det är viktigt att det inte kommer fyllning längst ut i kanten, för då sprickerpirogerna upp vidgräddningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.