Nu är det björnbärstider. Våra buskar är överfulla av svarta stora bär. Lycka. Ett enkelt sätt att ta hand om dem (förutom att bara äta upp dem rätt och slätt) är att göra sylt med hjälp av syltsocker
Björnbärssylt med. Egentligen borde man koka sylt oftare, fast det blir ju liksom aldrig av. Precis som den där skåpdörren i badrummet som släppt i ena gångjärnet eller lampan i källaren som slocknat
Jag bakade en glutenfri rosa prinsesstårta med vaniljkräm och björnbärssylt. 1,5 dl björnbärssylt. Vaknade upp i en solig söndag och tog mig ut på en promenad ner mot havet med Kerstin
Hittade björnbärssylt på ICA och då blev jag glad för det är det bästa tillbehöret enligt mig. Jag är ingen expert på att laga äggost, detta var andra gången jag lagade denna bohuslänska delikatess
Björnbärssylt. Björnbären tycks växa som aldrig förr, inte för att de är så lätta att hitta men längs kustvägen en bra bit norr från Halmstad fanns hur många som helst
Serverade med mammas björnbärssylt och lättvispad grädde. Nu är vi i skåneland och förfirar jul. Ledig från jobb och dagis måndag och tisdag för att umgås med familjen
Björnbärssylt. Tryck ned ett finger i varje kaka och fyll den med björnbärssylt. Björnbärssylt. Mördeg. 200 g smör eller margarin (riktigt smör är alltid godast till kakdeg)