Skär lövbiffen i strimlor. 600g lövbiff. 600g lövbiff. Mmmmm vilken god middag jag fick till idag alltså. Är hemma hos familjen i Luleå just nu och idag fick jag i uppdrag att fixa middag lagom till alla skulle komma hem från jobb och skola
Asiatisk biffwok är en riktig klassiker som man kan variera i oändlighet. Inte någon biffwok är den andra lik utan alla tillsätter sina egna kryddor, sina egna grönsaker och har egna varianter på hur den ska tillagas
Biffwok Hoi Sin 4 personer 400g lövbiff 1 burk Hoi Sin sås (ca 250ml) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 stor morot 200g blomkål 200g broccoli salt & peppar olja Strimla moroten, löken och chilin fint. 400g lövbiff
Strimla lövbiffen. 250 g lövbiff. Koka riset. Hetta upp 0,5 msk olja i en stekpanna. Woka köttet ca 2 minuter, krydda med salt och peppar och lägg det i en skål
Jag gör ofta kycklingwok med kokosmjölk och massor av härliga grönsaker men ibland så försöker jag mig på att använda annat kött tex lövbiff eller liknande
Strimla lövbiffen. Idag ska du få recept på en riktigt god biffwok som jag gjorde till torsdagslunch, återkommer framöver med lite nya mattips och bilder