Mmmmm vilken god middag jag fick till idag alltså. Är hemma hos familjen i Luleå just nu och idag fick jag i uppdrag att fixa middag lagom till alla skulle komma hem från jobb och skola
Jag bara älskar asiatiskt och vill äta det oftare än vad jag gör. Här hemma så har vi en liten kvartersrestaurang som är så grymma på Thai och det är en njutning att äta där varje gång
Asiatisk biffwok är en riktig klassiker som man kan variera i oändlighet. Inte någon biffwok är den andra lik utan alla tillsätter sina egna kryddor, sina egna grönsaker och har egna varianter på hur den ska tillagas
Biffwok Hoi Sin 4 personer 400g lövbiff 1 burk Hoi Sin sås (ca 250ml) 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 1 röd chili 1 stor morot 200g blomkål 200g broccoli salt & peppar olja Strimla moroten, löken och chilin fint
Jag bara älskar Thai mat och vill äta det oftare än vad jag gör. Här hemma så har vi en liten kvartersrestaurang som är så grymma på Thai och det är en njutning att äta där varje gång
Skär lövbiffen i strimlor. Ansa purjolöken och skär den i strimlor. Kärna ur och strimla paprikan. Bryn lövbiffen i omgångar i smör i stekpannan 3-4 min
Dagens middag blev en enkel men god biffwok. Jag tycker att wok är underbart, genom att slänga ihop enkla grejer som finns hemma får man oftast ett riktigt gott resultat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.