Stek dem mjuka i olivolja i en panna. Över till denna biffsalladen. 1 msk olivolja. Som ni vet, delar jag ytterst sällan med mig av recept som innehåller kött här på bloggen
Biffsallad med rostad paprika och dijondressing1 portca 100 g flankstek (eller annant nötkött)0,5 rostad paprika1 avocadospenatgurkatomatDressing. 1 msk balsamvinäger1 msk olivolja1 tsk fransk senapen nypa socker eller sötningsmedelsalt och pepparStek köttet i smör, salta och peppra
Jag marinerar köttet först i balsamvinäger, olivolja och tamarosoja. Grillad marinerad flankstek, så gott till grönsaker och en god sås eller som vi gjorde igår, en asiatisk biffsallad
Då är asiatisk biffsallad något för dig. Gör en rejäl sats, för asiatisk biffsallad blir bara godare om den får stå sig lite (dvs, perfekt till lunchen dagen efter)
Idag blev det en biffsallad till middag. Jag hade ruccola, avokado, gurka och kokt färsk sparris i salladen idag, som jag kryddade med olivolja, citronsaft, salt, svartpeppar och grovriven parmesan