Bryn smör i kastrull, rör ner soja, vatten, sambal oelek, skal & saft av lime, ingefära och socker. Efter två dagar medLinas matkasse kan jag verkligen säga att jag är lite imponerad
Servera med kokt potatis, dillyoghurt och gärna en sallad på hyvlad gurka ochmachésallad. Gurksalladenmed långa remsor av hyvlad gurka var väldigt vacker, men där behövdes enligt mig lite smaksättning
Vi hoppar istället över till receptet som alltså kommer från Linas matkasse. Att middagen snabbt skulle stekas och därefter få fortsätta tillaga sig själv i ugnen var väl briljant det med, det ger en liksom tid för annat och middagen går tack vare det fort att laga
Blanda grönsakerna med dressingen toppa med räkor, persilja och hackade jordnötter. Det blev två smakrika rätter med lite asiatisk feeling som vi bjöd våra vänner på igår
Lägg på svampen på pak choi och så purjon tillsammans med bondbönorna. I sitt företag Vardagsinspiration förenar hon mat och trädgård med färg, kreativitet och lust för att sätta guldkant på vardagen
Igårkväll innan jag gav mig ut på en promenad med Johanna, som senare resulterade i ett stort inköp av Add icecream glass haha, så slängde jag ihop gårdagens Linas
Jag hittade ett recept i Food and Wine på en gulbets- ochblodapelsinsallad, men vi gjorde en på blandade betor och vanlig appelsin och det blev god den med
Visserligen färdiga lammfärsbiffar från frysen, men de fick sällskap av en supergod och mycket passande sallad samt en getoströra som inte gick av för hackor
Vi har en ny vecka medLinas Matkasse och menyn är trevlers. Allt kändes frid och fröjd tills läraren benämnde testet med tenta vilket skapade en viss ångest haha
Salladmed rädisor, myntaoch koriander. Att få njuta de små med lite smör och flingsalt dröjer ett tag så i väntan på egen skörd piffar vi upp köpe-rädisor medmyntaoch koriander från köksfönstret
Grovhacka myntabladenoch blanda ner tillsammans med balsamvinäger, olivolja, salt och peppar. Skär bort skalet på vattenmelonen med god marginal och skär den i tuggvänliga bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.