Lägg salladen i en stor skål med salladsmix, gurkbitar, salladslök, chili och örter. färsk koriander. Vänd ihop salladen med två matskedar av dressingen
Med entrecote stekt i tjocka skivor blir rätten mycket godare. Jag strödde över hackade jordnötter och koriander och sedan hällde jag över en del av såsen
sallad500 g ryggbiff, i skivor (välmarmorerad) 250 g glasnudlar 1 gurka 1 morot 10 cm rättika 1 dl sockerärtor 70 g babyspenat 100 g jordnötter 3 salladslökar 1 kruka koriander 1 kruka mynta smör och neutral olja, att steka i
Inte supervitkigt med måtten men ca hälften av allt. Marinaden till grönsakerna består av sesamolja, soja (tamari eller liknande), fishsauce, chili, ingefära, lime, koriander
Skala gurkan, dela den i bitar och blanda med sallad,mynta, koriander och basilika. Riv vitlöken och blanda med 2 msk soja och lime i en skål. 1 dl färsk koriander