600 g ryggbiff eller vilt 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd chili Smör 2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl vatten 1,5 tsk kinesisk soja 1 tsk sambal oelek 2 dl lätt crème fraiche ca 30 g choklad, minst 70%. 600 g ryggbiff eller vilt 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 röd chili Smör 2 msk koncentrerad kalvfond 1 dl vatten 1,5 tsk kinesisk soja 1 tsk sambal oelek 2 dl lätt crème fraiche ca 30 g choklad, minst 70%
600 g ryggbiff. Skär köttet i bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
600 g ryggbiff. Skär köttet i bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta
Men nu ska jag avslöja en hejdundrande god biffgryta som du sent kommer att glömma. Denna biffgryta kommer att tillfredställa dina behov att besöka kinarestaurangen för en bra tid framöver
600 g ryggbiff. Skär köttet i bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klytor och hacka vitlöken. Bryn köttet i smör i en stekpanna och lägg över i en gryta