Hetta upp olivolja i en stekpanna. olivolja, till stekning. 600 biff (t ex lövbiff) 1 gul lök, stor 1 röd paprika 3-4 sivri (eller grön paprika) 4-5 tomater 1-2 färsk chilifrukt (om du gillar hetta, annars uteslut) 2 tsk torkad timjan 1 msk paprikapulver salt peppar olivolja, till stekning
olivolja. Idag gjorde jag en thaiinspirerad biffgryta som bara var såååå god. olivolja. Värm lite olivolja i en stekpanna med hög kant och fräs köttet i 2 omgångar
Biffgryta. Placera sconsen på biffgrytan och sätt in i ugnen. 2 msk olivolja2 baconskivor, i strimlor750 g nötkött, lämpligt för långkok, skuren i ca 3 cm bitar1 rödlök, finhackad2 msk smör2 vitlöksklyftor, finhackad1 tsk timjan1 lagerblad1. 2 msk olivolja
Börja med att hacka gullöken och vitlök i önskad storlek och fräs sedan i olivolja. När sommaren, eller åtminstone våren närmar sig alltmer vill man självklart äta gott efter tuffa arbetsdagar och längta sig bort till sommar och grillväder
1/2 dl olivolja. Skala, skölj och tärna potatisen. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Tillsätt grytbitar och potatis och låt köttet brynas runt om i 2-3 min
½ dl olivolja. Skala, skölj och tärna potatisen. Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Tillsätt grytbitar och potatis och låt köttet brynas runt om i 2-3 minuter
Hetta upp 1 msk olivolja i en gryta på medelvärme. 3 msk olivolja. Lägg i lök, bacon, timjan och enbär och fräs under omrörning cirka 5 minuter tills löken börjar mjukna och baconet är gyllene