Skiva löken. Späd med mer buljong om såsen känns för tjock. Fortsätt att hastigt bryna löken och köttstrimlorna i två–tre omgångar i baconfettet i pannan
När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
Strimla biffen och hacka lök och champinjoner. När köttet är klart så fräs löken tillsammans med paprikapulver och avsluta med att snabbt fräsa på champinjonerna
Efter att köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
Efter att köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka