Biff med lök saltgurka recept

Biff Stroganoff med potatismos och saltgurka

Biff Stroganoff med potatismos och saltgurka

Skiva löken. Späd med mer buljong om såsen känns för tjock. Fortsätt att hastigt bryna löken och köttstrimlorna i två–tre omgångar i baconfettet i pannan
Biff Greta med saltgurka

Biff Greta med saltgurka

Bryn löken och potatisen i en panna, bryn gärna oxfilen i en annan, nu kan du välja om du vill separera eller blanda ihop allt, jag valde det senare
Biff stroganoff

Biff stroganoff

När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
Rysk biff stroganoff

Rysk biff stroganoff

Till servering kokt ris saltgurka. 400 g biff (löv- eller ryggbiff passar bra) 1 gul lök 250 g champinjoner rapsolja (till stekning) 3 msk tomatpuré 1 msk vetemjöl 2 dl vatten, hett 1 msk worcestersås (valfritt) 2 tsk dijonsenap 1 tsk salt 2 krm svartpeppar 3 dl crème fraîche 1 msk färsk persilja, finhackad att strö över
Biff stroganoff

Biff stroganoff

Servera medsaltgurka. Den är lättlagad och kan serveras med ris, pasta eller. Skala och skiva ner lök och vitlök fint
Biff stroganoff

Biff stroganoff

Servera med potatispuré och saltgurka. Krydda köttet med salt och peppar. Skala och skiva lök och vitlök
Tareqs biff stroganoff

Tareqs biff stroganoff

700-800 g ryggbiff (i bit, eller lövbiff) 2 msk rapsolja 1 gul lök (stor) 1 klyfta vitlök 2 msk smör 1 msk tomatpuré 1 msk paprikapulver 1 dl torrt vitt vin (eller torr sherry) 1 msk dijonsenap 2 dl kalvbuljong 2 dl crème fraîche (eller gräddfil) 1 dl vispgrädde salt 1 tsk svartpeppar, nymalen färsk persilja, hackad. 1Tillbehör potatispuré saltgurka
Biff stroganoff med kamutvete (Crockpot)

Biff stroganoff med kamutvete (Crockpot)

Strimla biffen och hacka lök och champinjoner. När köttet är klart så fräs löken tillsammans med paprikapulver och avsluta med att snabbt fräsa på champinjonerna
Biff stroganoff – klassiskt recept

Biff stroganoff – klassiskt recept

Efter att köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
Rysk biff stroganoff

Rysk biff stroganoff

Saltgurka. 400 g biff (löv- eller ryggbiff passar bra). 1 gul lök. 4 portioner. 250 g champinjoner . rapsolja (till stekning)
Biff stroganoff

Biff stroganoff

4 3 gula lökar 2 vitlöksklyftor ca 700 g nötbog 3 msk smör eller margarin salt och peppar 2 tsk paprikapulver 3 msk tomatpuré 1 msk dijonsenap 1 l vatten 1 köttbuljongtärning 2 dl crème fraiche Till servering ev potatispuré ev saltgurka Lägg till i inköpslistan Så handlar du snabbare
Biff stroganoff

Biff stroganoff

När köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka
Biff Stroganoff

Biff Stroganoff

Krydda med salt och peppar. Skala och finhacka löken. saltgurka. Tillsätt lök och svamp. saltgurka Arla® gräddfil
Biff à la Lindström

Biff à la Lindström

Servera Biff à la Lindström med ugnsrostad klyftpotatis. Lägg upp på fat, täck över med folie och håll varma eller servera direkt
Biff stroganoff

Biff stroganoff

Dagens middag - en riktig klassiker, nämligen biff stroganoff med bulgur (egentligen har man väl ris till
Biff stroganoff

Biff stroganoff

Efter att köttet fått färg, tillsätt all lök så den mjuknar och avsluta med svampen. Lägg upp riset på tallriken och toppa med köttet och såsen samt servera medsaltgurka