Biff greta saltgurka recept

Biff Greta med saltgurka

Biff Greta med saltgurka

Gårdagens oxfilé fick en uppföljare iform av en klassisk BiffGreta. eller biff. Cremé fraicheSaltgurkaSåhär kan man göra
Biff Greta

Biff Greta

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 600 gram ryggbiff 12 st potatis(ar) , kokta, skalade 0 smör 1 st gul lök(ar) 2 msk senap , söt 4 msk dijonsenap 0 dragon 2 st äggula(or) 0 saltgurka 0 st salt 0 st svartpeppar Till servering 4 st äggula(or) Köp receptet
10 Januari Biff Greta

10 Januari Biff Greta

saltgurka också, men jag gillar inte det. Påminner väldigt mycket om Biff Rydberg, som också är supergott

Biff Greta

Servera med stekt potatis och saltgurka i stavar och en rå äggula. Skär ryggbiffen i centimeterstora kuber

Klassisk Biff Greta

Servera goda tillbehör såsom saltgurka, grönsallad mm. saltgurka. 1. Sätt ugnen på ca 80 grader. 2. Fräs löken i smör i en panna utan att den tar färg

En klassiker på mitt sätt – Biff Greta

Lägg upp det på ett fat med potatisen på ena sidan och biffen på andra, lägg den råa hackade löken i mitten garnera gärna med några extra äggulor i ett halvt skal samt med lite saltgurka

Korv Greta

Servera med varsin äggula och saltgurka. Saltgurka. Skala och skär potatisen i små tärningar. Förväll dem i lättsaltat vatten cirka 5 minuter