Servera bergtungan tillsammans med lättbrynt sparris, soltorkade tomater och blomkålspuré. Blanda 200 g färskost med räkor, 0,5 pressad citron och lite hackad dill. 8 bergtungafiléer. 1 citron. 8 bergtungafiléer 2 dl skalade räkor 200 g färskost 1 citron Ca 12 bitar soltorkade tomater 1 knippe dill salt och peppar 2 dl vitt vin
bergtunga eller rödtunga). Smaka av med salt, peppar och pressad citron. 1 msk pressad citron. Gör lite fastare potatismos genom att använda mindre mängd mjölk
bergtunga eller annan plattfisk. Häll olivolja, citronsaft och kapris i en kastrull. Pressa citronsaft över fisken och låt dra cirka 30 minuter. 1citron. 1 citron
flundra eller bergtunga. Riv av det gula skalet på citronen. Strö över dill och citron på fisken. Häll lite pressad citronsaft och olivolja över salladen