Varför har jag inte gjort BBQ glaserade köttbullar förr. Här valde jag att servera det hela med majs, smulad fetaost, skivad rödlök och hyvlad zucchini
Gör en egen glace med lite honung och bbq olja, grilla på lite majskolvar från höstskörden och gör en vitlöksdoftande coleslaw så blir det en liten middagsrätt som smakar sommar och vinter
1 påse Korean BBQ. 1 burk majs. Börja med att hacka upp köttet i önskade bitar, sedan blandar du Korean BBQ enligt förpackning med vatten samt olja, lägg i köttet där i så det marineras under tiden ca 10 min eller nåt räcker. 1 påse Korean BBQ. 1 purjolök 1 paprika 1 gurka 1 burk majs
Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Vi fortsätter att visa upp allt smarrigt vi gjorde på Grill & BBQ SM i maj här på bloggen
Veganska kamben med grillad majs – Recept ett ifrån Grill & BBQ SM. Idag ger jag er det sista av mina sex recept som jag lagade på Grill & BBQ SM på Liseberg i maj tillsammans med Ta Fram Det Bästa
Mixa kokta kikärtor, majs, skalad vitlök till en slät smet. Lägg i majsen. 100 g majs. Hemma. Koka matvetet i rikligt med saltat vatten och gör undertiden smeten till nuggets
Jag använde mig av Minutkyckling BBQ (har blivit lite smått förälskad i denna smidiga produkt. 1 paket Minutkyckling BBQ Kronfågel (här). 140g (1 burk) Majs. 1 paket Minutkyckling BBQ Kronfågel (här). 140g (1 burk) Majs
För er som bor i Stockholm rekommenderar vi en butik som heter BBQ & Chilisom har det mesta i chili-väg och dessutom en stor sortering salsor och såser