Då tycker jag du ska testa bayonneskinka. Klart jag tog skivor av bayonneskinka. 2 – 3 skivor bayonneskinka (eller parmaskinka). 3 skivor bayonneskinka
175 g bayonneskinka. Dela botten i två delar. Första botten. Bred på leverpastej jämt över botten. Fyllning. Vispa 3 dl vispgrädde, inte för hårt, det ska mer saker i
100 g hackad bayonneskinka. Fyllning 1. Lägg ut en rund polarkaka. Blanda leverpastejen med den hackade smörgåsgurkan, man kan blanda lite ovispad grädde i leverpastejen så går det lättare, bred på lock 1
Bayonneskinka är en specialitet fran Adour omradet i syvästra Frankrike (ok, inte Medelhavet, men nästan i alla fall) och har fatt sitt namn av staden Bayonne därifran skinkan exporterades förr i tiden
KALL SKINKSÅS4 portioner100 g bayonneskinka2 dl gräddfil1 msk finklippt gräslök1 tsk ljus senap½ tsk italiensk salladskryddaSkär bayonneskinka i små tärningar och blanda dem med gräddfilen. 100 g bayonneskinka
100 g bayonneskinka. Koka upp buljongen med paprikapulvret och låt den ansade broilern koka däri under 30 minuter, tills köttet är mört och lätt att bena ut