Banana pancakes med banan och Nutella och hemmagjord kokosglass. När man ska baka ut bollarna tar man upp dem och trycker ut dem med fingrarna till en stor tunn pannkaka
Om du är där på lunch måste du beställa lump rice (ris i bananblad) och är du där på kvälle måste du beställa hoppers med ris och curry (hoppers är en slags bröd/pannkaka som görs färskt när du beställer)
Jag proppade i henne banan, läsk o vatten där hon satt på marken medans Anders köpte biljetter. Och curry från Whoolefoods samt lite mer knasigt USA godis
Dagens lunch blev en ny variant på den gamla favoriten Bananpannkaka, och ohhh my vad gott det blev. När maten inte räcker till oss alla för lunch till dan därpå och frysen ekar tomt på matlådor är det himla bra med bananpannkakor
Jag, som just nu är helt galen i kanel men dock alldeles för lat för att ställa mig att baka bullar, gjorde istället en bananpannkaka med smak av kanel
En skvätt matolja1 finhackad gul lök2 finhackade klyftor vitlök2 stora (okokta) potatisar skurna i tärningar1 skalat och urkärnat äpple skuret i tärningarca 5 dl Passerade tomater2 msk mango chutney1 tsk äppelcidervinäger salt, cayennepeppar och curry efter smak2 skivade bananer (kan uteslutas)1 burk naturella vita bönor Fräs lök och vitlök i matoljan. Tillsätt de avrunna, sköljda bönorna och de skivade bananerna och låt grytan puttra i ytterligare 5 minuter tills allt är genomvarmt. 2 skivade bananer