Salta & peppra och rulla sedan bacon tajt runt hela filéerna. Ingredienser för 6-8 personerca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé2 paket baconVitlöksost (eller om du önskar annan dessertost)Till såsen behövs2 msk smör1 1/2 msk smulad grönpeppar1 grönsaksbuljongtärning2,5 dl grädde2 dl mjölk2 dl creme fraiche2 tsk soya (jag använde kinesisk med mushrooms)SaltPepparMaizenaGör så härPutsa filéerna och skär en skåra i filén, skär inte ända ut för då rinner osten ut. ca 1,3 kg fläskfilé eller fläskytterfilé. 2 paket bacon
Imorgon bjuds det på rester från dagens middag som bestod av baconlindadfläskfilé och blomkålsmos. Lägg sedan ut bacon som ett täcke på en skärbräda, placera fläskfilen på och rulla till den är helt inlindad i bacon
Ta en längd bacon i taget och rulla in runt fläskfilén. Bryn lätt på fläskfilén i smör på stekpannan. Tag av och snitta små snitt längst med hela fläskfilén
(Citronpeppar och salt)Fläskfilén lindade vi i bacon, kryddade lite med pepparmix, stek i panna så hela filén får en stekyta och kör den färdig i ugnen
Linda baconskivorna runt om. 1 fläskfilé. 1 paket bacon. Ansa köttet. Skär en skåra längst med filén. Lägg i klippta soltorkade tomater, de tunt skivade vitlöksklyftorna och bitar av mozarellaosten
Linda baconet runt köttet och stick in en termometer. fläskfilé eller ytterfilé2 paket baconkött- och grillkryddasalt och pepparStek baconet lite lätt. -Mama Skogly ♥ 2 paket bacon