Nämligen baconinlindadfläskfilé, fylld med färskost. Jag har inte ätit fläskfilé på ett tag, har liksom förätit mig på det, men i morse när jag skulle planera middag så blev jag sugen på det igen
Krydda fläskfilén och bryn den hel i stekpanna. Linda baconet runt filen, lägg den i en ugnsfast form och stek i ugnen 200º ca 25 minuter eller tills den är klar. 500 g fläskfilé. 1 pkt bacon
Vira baconet runt filén och fäst med tandpetare. ett paket bacon. 1 fläskfilé ca 500 gr ett paket bacon 1 vitlöksklyfta, pressad dragon kantarellstuvning. ca 400 gr kantareller 2 dl mjölk 1 msk vetemjöl peppar, timjan Ta bort onödigt fett från fläskfilén, skär en skåra längst med fläskfilen, den ska inte gå igenom fläskfilén. 1 fläskfilé ca
Putsa fläskfilén, skär ett snitt och lägg i pressad vitlök. Linda baconet runt om. (Alternativt skiva fläskfilen, linda varje skiva med bacon och stek på stekjärnet
skär en skåra i fläskfilén och fyll med ostblandningen. Linda baconen runt filén. 500 g fläskfilé . 2 pkt bacon a 140 g. Lägg fläskfilén i ugnsäkerform och stek tills det blir 75 grader. 500 g fläskfilé. 2 pkt bacon a 140 g salt, peppar