1. Hacka svamp och lök. Om svampen är för blöt bör den kokas ur i torr stekpanna först till all vätska kokat in.
2. Hetta upp smöret i en panna och stek sampen med löken ca 4-5 min.
3. Häll över svampen i en rymlig kastrull och häll i buljongen. Låt sjuda utan lock i 10 min. Häll i grädden och sjud i 5 min. Mixa soppan, men se till att några svampbitar blir kvar.
4. Häll tillbaka soppan i kastrullen och smaka av med soja, sherry, salt och peppar.
Krämig svampsoppa med tryffelolja, är en värmande soppa för höstens kalla dagar. Resultatet blev en otroligt krämig och smakrik svampsoppa som jag garanterat lär koka ihop fler gånger under hösten
Jag startar årets första recept med en krämig svampsoppa. Hemligheten i min svampsoppa är att jag blandar champinjoner och kastanjechampinjoner och kryddar rikligt med färsk timjan och parmesan
Ugn 200º. Bryn köttfärsen och bacon. Salta och krydda efter behov och slå sedan över det i en stor skål. Koka spiralmakaronerna som sedan slås över i samma skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.