Börje Salmings Svampsoppa Hacka svamp och lök. Om svampen är för blöt bör den kokas ur i torr stekpanna först till all vätska kokat in ann-christins-5
Ricottafyllda svampar med citron, parmesan och persillade Så var det i söndags och när väl dessa fyllda svampar hamnade på borden kändes det som att räddningen kommit Matarkivet | Mat, kärlek och mera mat
Löktarte med svamp och parmesan Bryn svampen i lite olja. svamp/svamparna ovanpå varje botten. 4 st portobellosvampar eller 6 champignoner. 4 st portobellosvamparCirkusvillan
Köttfri Måndag – Gnocchi med gratinerad portobello Och för att inte sakna kött för mycket…är portobellosvampen perfekt. Det är en köttig svamp, som ger mättnadskänsla och ett toppenalternativ till köttbiten Pernilla Elmquist – Mitt nordiska kök
Ost- och tomatfylld portabella i ugnen med (eller utan) små järpar och ugnsrostad potatis Att fylla och gratinera de stora svamphattarna på portabella är ett snabbt, enkelt och gott sätt att fixa sig en liten måltid Två små kök