Den här gången har jag använt mig av kidneybönor, små vita bönor och svarta bönor i torkad for, De underbara gröna sojabönorna kommer från butikens frysdisk
Denna vegetariska variant är proteinrik tack vare kikärtor och sojabönor. Fräsch bönsallad. Efter en härlig förmiddag i solskenet gjorde jag mig och syster dessa enkla, men fantastiskt goda, sallader
1/4 paket Findus blomkål (150 g) 3 dl Findus Ebba ärtor 1 st krossad vitlöksklyfta 1 msk crème fraiche 15 g smör (1/2 msk) Salt och vitpeppar från kvarn Citronmarinerad bönsallad. 550-600 g Findus vaxbönor, haricots verts och sojabönor 2 st schalottenlökar 0,5 dl olivolja Saften från 1 st citron + rivet skal 2 msk finhackad dill och gräslök Salt och vitpeppar från kvarn. 1/4 paket Findus blomkål (150 g) 3 dl Findus Ebba ärtor 1 st krossad vitlöksklyfta 1 msk crème fraiche 15 g smör (1/2 msk) Salt och vitpeppar från kvarn Citronmarinerad bönsallad. 550-600 g Findus vaxbönor, haricots verts och sojabönor 2 st schalottenlökar 0,5 dl olivolja Saften från 1 st citron + rivet skal 2 msk finhackad dill och gräslök Salt och vitpeppar från kvarn
400 gram sojabönor, kokta , konsverv. 1. Skölj bönorna i kallt vatten och låt rinna av. 2. Förväll eventuellt broccoli och haricots verts i lättsaltat vatten ca 1 minut
Blanda under tiden samman ingredienserna till bönsalladen i en skål. Häll denna blandning runt köttfärslimpan och grädda ytterligare tills bönsalladen är varm och köttfärslimpan är färdig
1 burk sojabönor. Häll av spadet från bönorna och skölj ordentligt. Hacka basilikan och lägg i en skål. Tillsätt bönor, tomater, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar och blanda om