Koka vatten och lättströ
Ha sedan ner bären och låt de koka några minuter.
Blanda majsstärkelsen med lite kallt vatten så de löses upp
Ha sedan ner i kastrullen och låt koka upp under omrörning.
Mixa sedan ner bären väl med en stavmixer
ta sedan av och ät kall eller varm
(För att använda som bärsoppa eller efterrättssås. För att använda ett kvällstidningsord. vilken "kärlekslycka" att stifta bekantskap med havtornsbären
Till efterrätt väljer jag tre små rätter, bärsoppa, tiramisu och pannacotta. Ni som följer mig på instagram (swefoodmafia)har sett att jag har befunnit mig i Paris under helgen
En maltighet som kryddas av en lite syra och bärsoppa. Posted By Jonas H on 4 Nov 2015 | 0 comments. Julölen anföll oss i år långt innan vintern kommit i merparten av Sverige
- PO-fiber (potatisfibrer)(- Potatismjöl, att reda tex frukt/bär/saft till kräm eller frukt/bärsoppa när fler livsmedel introducerats, eller för att göra potatisgnocchi)(- Sagogryn (potatisgryn), sagogrynssoppa av saft när fler livsmedel introducerats)- Lättsaltade potatischipsRisprodukter- Ris - långkorningt, basmatriris, grötris, avorio-/aborioris etc- Rismjöl,- Pama Minutris,- Risnudlar ( leta efter risnudlar som enbart innehåller rismjöl och vatten) - Carlshamn Risdryck- Riskakor, naturella utan smak, saltade/osaltade- Rispapper (av enbart rismjöl)- Vårgårda ris - "puffat ris"- Olda risbrödMajsprodukter- Majskorn, minimajs, majskolvar- Majsmjöl, polenta, majsstärkelse- Vissa cornflakes (t
Jag tar ett glas hemmagjord bärsoppa och firar lugn röd fredag, Puss och Hej. Missförstå mig rätt, jag älskar alla hjärtans dag, den är rosa och fylld av hjärtan och fluffiga saker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.