Blanda philadelphiaost och strösocker i en skål tills det är en smet. Servera tillsammans med valfria bär (jag använde hallon och blåbär, det blev superlyckat
Toppa med bär efter säsong. Toppa med färska bär och citronmeliss. Pekanbotten50 g smör1 st ägg200 g pekannötter2 msk valfri sötning gärna xylitolFyllningen2 dl crème fraiche600 g färskost av Philadelphiaost typ3 st ägg ekologiska1 dl valfri sötning gärna xylitol0,5 tsk vaniljpulver0,5 st citron saftenSmörkolatopping50 g smör2 msk Sukrin Gold1 dl vispgrädde1 krm saltGarnering Blandade bär efter säsong citronmeliss. Pekanbotten50 g smör1 st ägg200 g pekannötter2 msk valfri sötning gärna xylitolFyllningen2 dl crème fraiche600 g färskost av Philadelphiaost typ3 st ägg ekologiska1 dl valfri sötning gärna xylitol0,5 tsk vaniljpulver0,5 st citron saftenSmörkolatopping50 g smör2 msk Sukrin Gold1 dl vispgrädde1 krm saltGarnering Blandade bär efter säsong citronmeliss
Garnera din cheesecake med valfria bär och bärsås. Rör ihop florsockret (ca 60 g), Philadelphiaosten och vaniljsockret i en skål, tills att blandningen blir mjuk. 200 g färska bär (exempelvis jordgubbar, hallon, blåbär)
Bred philadelphiaost på den ena skivan och häll över de sockrade bären. Min man plockade kantareller i skogen i morse så det fick bli "fattiga riddare" med stekta kantareller och färska bär från trädgården till frukost
blåbär. Lägg hallonen och blåbären på tårtan och garnera till sist med några citronmelissblad. Den här tårtan blev väldigt god med sötman från morotstårtbottnen ihop med den syrliga frostingen och de färska bären
Garnera din cheesecake med valfria bär och bärsås. Rör ihop florsockret (ca 60 g), Philadelphiaosten och vaniljsockret i en skål, tills att blandningen blir mjuk. 200 g färska bär (exempelvis jordgubbar, hallon, blåbär)