Auberginegratäng parmesan recept

Auberginegratäng med mozzarella och parmesan

Auberginegratäng med mozzarella och parmesan

Auberginegratäng redo för ugnen. Avsluta med aubergine, tomatsås och parmesan och mozzarella. Auberginegratäng (ca 4-5 portioner). 100-150 g parmesan, riven. Auberginegratäng (ca 4-5 portioner). 100-150 g parmesan, riven
Vegetarisk auberginegratäng

Vegetarisk auberginegratäng

Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår. Om du vill göra en ännu enklare variant av den här auberginegratängen går det bra att helt sonika varva färdigkokt tomatsås med färdigriven ost och grillade aubergineskivor i en form och grädda direkt
Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Jag tycker att den här mycket goda och smakrika auberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Parmigiana (auberginegratäng)

Parmigiana (auberginegratäng)

Aubergine, parmesan och tomatsås. Perfekt vintermat. Mäktig och god, allt som behövs till är en god sallad
AUBERGINEGRATÄNG

AUBERGINEGRATÄNG

Servera med olivolja och parmesan på toppen. Recept -. Vegetarian / Vegan. AUBERGINEGRATÄNG. Februari 4, 2016 09
Auberginegratäng med mozzarellatopping

Auberginegratäng med mozzarellatopping

Riv parmesanen. Strö över ett lager riven parmesanost och lägg därefter ett lager aubergineskivor. ca 300 g parmesanost, riven. ca 300 g parmesanost
Auberginegratäng.

Auberginegratäng.

Lägg på ett lager aubergine, riv över parmesan och upprepa med nästa lager. 1 aubergine1 paket krossade tomater1/2 gul lök1 klyfta vitlökCa 1/2 msk tomatpuréCa 1/2 dl vitt vinBasilikaParmesanOlivoljaSalt/pepparGör såhär
Karins auberginegratäng

Karins auberginegratäng

Avsluta med ett lager aubergine och lägg över tunt skivad mozarella och riven parmesan. Den här auberginegratängen är just sådär enkel, utan allt för många ingredienser men ändå så mycket smak att man liksom har svårt att förstå att tomat, aubergine, ost och basilika kan bli såhär gott
AUBERGINEGRATÄNG MED KÖTTFÄRS

AUBERGINEGRATÄNG MED KÖTTFÄRS

En auberginegratäng med inspiration från Karin Högbergs kokbok "Karins Kök - Mat och minnen från Mollösund"
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Det här är verkligen en perfekt sommarlunch, finns det något godare än kombinationen av aubergine, tomatsås, parmesan, mozzarella och färsk basilika
Auberginegratäng med halloumi och soltorkade tomater

Auberginegratäng med halloumi och soltorkade tomater

2 auberginer1 pkt Halloumiost10 soltorkade tomater1 kruka basilika1 dl riven parmesan ostTomatsås. Häll tomatsåsen över rullarna, strö över parmesan och gratinera i ugn i 15 minuter
Auberginegratäng

Auberginegratäng

parmesan,. auberginegratäng,. 2014-08-01 @ 07. 23. 00. Permalink. Kommentarer (0). Kategori. Fest,. Paj & gratänger,. Vegetariskt
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Lägg sedan i en ugnsfast form aubergine, tomatsås, mozzarella, och toppa med parmesan. Strö över basilika till serveringen och toppa med lite nyhyvlad parmesan
Auberginegratäng & Lammfärsjärpar

Auberginegratäng & Lammfärsjärpar

Ta sedan ett till lager med Aubergine, tomatsås, mozzarella och toppa med lite parmesan. En smarrig auberginegratäng, lammfärsjärpar och fetaoströra