Serverades med den goda dippsåsen, lite färskpotatis och en squash- och auberginegratäng. Som rubbing till laxen använde jag Herbarias "Karibiens skatter" som består av rårörssocker, kokos, stensalt, ananasflingor, mangoflingor, lök, peperoni, cintrongranulat, paprika, vitlök, ingefära, kanel, timjan, svartpeppar, citrongräs, stjärnanis och korianderfrön, allt ekologiskt
Dessert fick jag också, en halv burk Crème Fraiche med Hjortron och Kanel. Auberginegratäng med Bacon och Ägg 2 dl tärnad Aubergine ½ pkt Änglamark’s Ekologiska Bacon 2 msk hackat Lökskott eller Purjolök 1 Ekologiskt Ägg 2 msk Smör 1 dl riven Ost 3 Cocktailtomater Timjan och Oregano Havssalt och nymald Vitpeppar Bryn smöret lätt och häll i aubergine och strimlat bacon
1 krm kanel. 1. Skiva auberginen i 0,5 cm tjocka skivor. Salta och låt ligga 30 minuter. Skölj och torka av. Grilla skivorna i en grillpanna eller stek i teflonpanna, ta åt sidan