När spenaten inte är fryst i klumpar, kan även snabbt fräsa med vitlök ochquorn i samma stekpanna (så att det inte är djupfryst när det ska in i ugnen)
Auberginegratäng redo för ugnen. Avsluta med aubergine, tomatsås och parmesan och mozzarella. Jag fortsätter raskt med att fråga er hur ni har det i det kalla vinterlandskapet
Smaka av med salt och peppar. Fetaost biffar med soltorkade tomater. Potatissallad med sparris. Smula ner fetaosten i färsen, viltkryddan och salta och peppra efter smak
4 1/2 kruka oregano 1 vitlöksklyfta skal och saft av 1 citron (1 citron motsvarar 2 msk saft) 1 silverlök 250 g gula och röda körsbärstomater 4 msk olivolja salt och svartpeppar 2 pkt fetaost (à 150 g) Till servering bröd kalamataoliver Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Lägg den skivade auberginen på en plåt eller ett fat och strö över lite salt. Torka av vätskan som bildats och stek skivorna i olivolja tills de fått fin färg
Tycker du att den är för tjock så spä den med lite grädde. Tina och tärna quornfilèerna i lagom stora bitar fräs dem en stund i smör i en djup stekpanna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.