Auberginegratäng basilika recept

Vegetarisk auberginegratäng

Vegetarisk auberginegratäng

Smaka av tomatsåsen med salt, peppar och finhackad basilika. Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår
Auberginegratäng med tomatsås och mozzarella

Auberginegratäng med tomatsås och mozzarella

0,5 kruka basilika. 0,5 kruka basilika. God fortsättning, kära läsare. Det nya året firades in med snittar, oxfilé och brownies, mer om det i kommande inlägg
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Garnera med hackad persilja eller basilika och servera med grovt rågbröd. persilja, basilika. 1 st frp pastasås med basilika
Vegetarisk auberginegratäng med halloumi

Vegetarisk auberginegratäng med halloumi

Riv halloumin, skiva soltorkade tomater & hacka basilikan. Auberginegratäng med halloumi. riven halloumi, soltorkade tomater och lite basilika
Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Färsk eller fryst hackad basilika, efter smak. Jag tycker att den här mycket goda och smakrika auberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Auberginegratäng med mozzarella och parmesan

Auberginegratäng med mozzarella och parmesan

färska basilikablad, en handfull. Auberginegratäng redo för ugnen. Blanda körsbärstomater, passerade tomater, vitlök, grillkrydda, cayennepeppar, basilika, oregano och salt i en skål
Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

Vegetarisk auberginegratäng - Melanzane alla parmigiana

2 aubergines (stora) 1,5 msk salt 4 klyfta vitlök 4 msk Zeta extra jungfruolivolja classico 2 burk Zeta Plommontomater 1 dl Zeta Matlagningsvin Vitt (eller vanligt vitt vin) salt svartpeppar, nymalen 1 kruka basilika, de plockade bladen 2 förp Zeta Mozzarella Di Bufala Campana, skivade (á 125 g) 2 dl Zeta Parmigiano Reggiano, grovriven
Auberginegratäng med italienska smaker

Auberginegratäng med italienska smaker

Häll lite tomatsås i botten av form, på med hackad och grillad paprika, aubergineskivor, hackad basilika, mozzarella i mindre bitar, grovriven parmesanost
Benjamins auberginegratäng

Benjamins auberginegratäng

2 aubergines 1 salt 5 klyftor vitlök 3 burkar hela konserverade tomater, san marzano (à 400 g) 0,5 kruka basilika 4 ägg 2 dl vetemjöl 200 g parmesanost, riven 1 mozzarellaost (à 125g) olivolja
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Här kommer den i variant av en gratäng som fullkomligen smälter i munnen, fylld av tomat, basilika och massor med god ost förstås
Auberginegratäng med raw sallad

Auberginegratäng med raw sallad

Fräs löken i olja tillsammans med basilika i en kastrull utan att det tar färg. Auberginegratäng. Auberginegratäng
AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

AUBERGINEGRATÄNG MED TOMATSÅS

Auberginegratäng. Klipp i färsk basilika och smaka av med salt, peppar och heta kryddor. //Malin Auberginegratäng

Auberginegratäng

Garnera med hackad persilja eller basilika och servera med grovt rågbröd. Ansa och skär auberginen i drygt 1/2 cm tjocka skivor