Till lunch idag testade jag att göra en korv och grönsakspytt, vilket blev riktigt gott. 1 liten aubergine 1 röd lök1/2 gul paprika1/2 röd paprika1/2-1 msk sojasalt & peppar ca 400 g korv med hög kötthalt Tärna korven och grönsakerna, stek alltsammans mjukt i rikligt med smör. 1 liten aubergine. ca 400 g korv med hög kötthalt
Kanske med några skivor starkt kryddad korv som du fräser på lite lätt och så lite färska örter. Lite salt och peppar och du har en otroligt mild och god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergine och mozzarella med spagetti och parmesan omslutet av parmaskinka i ett paket som bakas i ugnen
Bryn auberginerna och salsiccian i en stekpanna med lite olja. Skär auberginerna i tärningar och lägg dem i salt i cirka 1 timme. Auberginer 200 g. Färsk Salsiccia (Korv) 200 g
Varva aubergine, korv, paprika och tomatsås i en smord ugnsfast form. Skiva korven. Skär auberginen i 1/2 cm tjocka skivor och stek dem i 1 msk olja. 1 st aubergine. 3 st chorizokorvar
Några av mina favoriter att grilla direkt på grillen är aubergine, paprika och zucchini. Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
½ aubergine. Att steka i rapsolja förstärker den härliga rapssmaken i korven. Skär falukorv, zucchini och aubergine i kuber (ca 5 cm) och stek tillsammans i lite rapsolja och vänd ner i paprikasåsen. DS 550 g Scan falukorv av Rapsgris