Det här är en rejäl sats som räcker till många hungriga, och som jag delade med mig av till familjens sjuklingar som inte riktigt orkade med att laga mat
salsicciamed smak av rosmarin och fänkål. Vi köpte med ett så kallat korvkorn till köttkvarnen och detta kom nu till användning, första gången vi gjorde egen korv och riktigt bra blev det
Varva skivorna av zucchini, aubergineoch tomat i en ugnssäker form och krydda med salt och peppar. Skär auberginenoch zucchinin i tunna skivor och stek dem i olivolja
Igår blev det en aubergineoch okragryta, rikligt kryddad med chili, ingefära och koriander. Bryn i en större kastrull med neutral olja tillsammans med spiskummin och korianderfröna som du stött lite lätt i en mortel
Smaka sedan av med balsamvinäger, färsk basilika, salt och peppar. Börja med tomatsåsen. Skiva auberginen på längden och lägg skivorna på hushållspapper
Den kryddas med sött paprikapulver, fänkålsfrön, svartpeppar och peperoncino. När jag gjorde Kyckling med chorizo sist så blev jag sugen på att göra egen chorizo igen
Forma små runda, platta biffar med handen och lägg dem på ett fat. Blanda med köttfärsen. Ta sen en aubergineskivaoch tryck på köttfärsbiffen, varannan köttfärs varannan aubergine
Det var som att det var gjort för mig med kombinationen aubergine, vitlök och feta. skär runt det gröna fästet och gör sedan fyra jämnt fördelade skåror längs med hela
Fylld auberginemed kassler och kvibille. Serveras med en matig sallad. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginenoch gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.