Salta auberginen och stek skivorna och lök i olivolja tills de är mjuka. Rör ihop smulad fetaost, crème fraîche, basilika, salt och peppar och fördela ovanpå tomatröran
Skölj auberginen och skär i tärningar. Tillsätt sköljd, hackad basilika och toppa med mozzarellabitar. Torka av auberginen med hushållspapper och stek den i en ny panna med olivolja i ett par minuter så den får lite färg
Tomatsåsen var fantastisk, särskilt tillsammans med auberginen. Iallafall, ni som inte gillar aubergine kanske kan bli omvända med detta recept, så gott var det
Krydda med oregano och basilika och smaka slutligen av med salt och peppar. Fylld aubergine är vanligt förekommande kring Medelhavet, speciellt i Grekland
Skiva auberginen tvärs över i ½ cm tjocka skivor. Bred ut ett lager tomatkross i den andra ugnsformen, bred på ett lager färdigstekta aubergineskivor och täck med mozzarella
Slå på tomaterna, lägg i buljongtärningen och krydda med basilika och lite malen svartpeppar. Jag har valt att grilla auberginen i det här receptet, men det går lika bra att steka den i pannan om man inte har möjlighet att grilla
Färsk basilika. Då behöver man inte oroa sig om någon i sällskapet äter vegetariskt för den personen kommer känna sig minst lika nöjd när den fått smaka på dessa ugnsbakade auberginerna
basilika. Skär auberginen i skivor och grilla/stek dem tills de är mjuka och har fått färg. basilika. Lägg ruccolan på ett serveringsfat, lägg på auberginen, ringla över olja och salta