Skiva salladslöken och hacka chilin, blanda med övriga ingredienser. Jag är medveten om att det är stora ord men den här ankan är bland det godaste jag har lagat någon gång, smak, konsistens, doft och utseende i nästan fullständig harmoni
Strimla kålen fint, skär salladslöken i bitar och riv ingefära och vitlök. Anka var verkligen perfekt att göra på muurikka, inne osar den för mycket och på en grill brinner och ryker den mycket av allt fett
Smörkokt pärllök och stekt salladslök ovanpå. Eftersom vi älskar konfiterad anka, eller konfiterat vad som helst, var vi tvungna att ha med det på något sätt
Jag har inte lagat så mycket anka men det här blev väldigt gott. Till ankbrösten serverade jag en sallad med lätt kokta haricots verts, grillad och skalad röd paprika (piemento) och salladslök
Ska ni göra "seafood" gumbo, så ska ni göra roux´n ljus mjölkchoklad färgad, och anka och lite mörkare kött(vilt kanske), då kan man göra sin roux mot mörkchoklad
Näst ut, ”Awesome bao”, byggdes runt en sous videanka, som hastigt doppats i Tosa joyu (en hemgjord sojasås) och placerades i bröden med misomajonnäs, sallad, salladslök, chili och rödbetsgroddar
Eller jag har rättare sagt undvikt det på grund för många asiater som allt för sörplandes äter dessa skålar, då ofta fylld med seg anka, fiskbollar eller ingredienser man inte har någon som helt koll på