Abborrfile chili recept

Ceviche på abborre

Blanda lime, olja, chili, lök, salt och peppar i en skål. 1 urkärnad, finhackad röd chili. Blanda ned fisken

Smaka av med ost

Här tillsammans med försommargrönt, chili och oliver. Smaka av med ost. Mat & Dryck. Publicerad 6 juni 2013 kl

Mammas middagsmeny

se   Ceviche på abborre   4 portioner   4 timmar Ingredienser 4 lime, pressad saft ½ dl rapsolja   1 röd chili, urkärnad, finhackad 1 rödlök, finhackad   ½ tsk salt 2 krm vitpeppar   400 g abborrfilé, i små bitar 4-5 cm gurka, i tärningar 1 mango, skalad, i tärningar 1 dl färsk koriander, finhackad = Denna symbol visar att ingrediensen finns som ekologiskt alternativ Tillagning Blanda lime, olja, chili, lök, salt och peppar i en skål. 1 röd chili

Sallad på halstrad abborre

1/2 chili, till exempel spansk peppar med kärnor och allt. Skär av den nedre, träiga delen av sparrisen