LaxcevicheAtt tillaga fisk med hjälp av syra från exempelvis lime har blivit mer och mer populärt. Laxceviche4 pers300 gram färsk lax2 stjälkar vårlök1 vitlöksklyfta 1 lime1 citron 1 avokado1/2 dl hackad koriander2 tomater1 tsk sambal oelek (kan uteslutas)Gör så här
4-6 400 g fryst tinad torskfilé 1 tomat 1/2 gurka 1 grön chili 1 silverlök 2 dl hackad koriander 2 1/2 dl färskpressad limejuice 1/2 tsk salt Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Gårdagens inlägg om min syn på vad som är och inte är LCHF fick ett enormt genomslag. Plocka ur fiskköttet ur den grillade abborren, lämna bara skinn och ben kvar
Grillad Abborre i folie jätteräkor på spett ochen pikantsås. Lägg någon halva cherrytomat över varje fisk och därefter strör du på skuren gräslök och vårlök samt vrider några varv på pepparkvarnen över det hela
Ceviche är ursprungligen en fiskrätt från Peru som görs på färsk fisk som kan varieras (efter utbud eller tycke och smak) och som marineras i en citrussyrlig lag och kryddas med koriander
Ceviche är en fiskrätt som tillaga med hjälp av syran från citrusfrukter. En lite bortglömd ört som oftast bara används som dekoration på diverse desserter
Cevichepå lax på svenskt vis – med svenska smaker är en rätt inspirerad av det sydamerikanska sättet att servera fisk på där den marineras i citron- eller limejuice och smaksätts med chili
Har varit på landet mina första semesterdagar för vad får en inte att varva ner mera än om inte en stuga utan tv mitt i den sörmländsk skogen och med endast en radio att tillgå
Ta upp gelatinbladen och smält dem på svag värme i en liten kastrull. Sätt ugnen på 175°. Spänn fast bakplåtspapper i två runda formar med löstagbar kant, 24 cm i diameter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.