örtsalt. Jag serverade även rivna rödbetor som stekts i olivolja med körvel och mynta till. örtsalt. Vackert rosaröda pannkakor på nötigt nyttigt god bovete och likaledes nyttig rödbetsjuice, serverade med en fluffig broccolimousse (vegansk) och en syrlig kräm med ingefära och citron
´vegan parmensan ´- naturella cashewnötter, b-jäst och örtsalt mixat. Ris kokat i kokosolja med curry och gurkmeja, vitlök, lök och röd chili samt ugnsbakade rödbetor med ´vegan parmesan´och en god grönsallad med lite solrosskott och groddar
Skala rödbetorna och hyvla eller skiva tunt. 2-3 rödbetor. Bulgur (kokad i buljong, kryddad med örtsalt, citronsaft & olivolja), 2 port kan bli lagom eller efter smak. 2-3 rödbetor 2 morötter
Ha på örtsalt, svartpeppar och vitlöksklyftorna. Vi serverade en smakrik variant av bakade rödbetor med citron och dragon till, vilket kanske var det som gjorde att jag inte tyckte honungssmaken blev så stark
Nu när zucchinin (äntligen) är slut för det här året ser jag fram emot att börja använda andra grönsaker och rotfrukter i maten, för den senaste tiden har det känts som att vi inte har ätit mycket annat än zucchini (och rödbetor)
Ringla olivolja/kokosolja över rödbetorna och krydda med lite örtsalt och sätt in rödbetorna i ugnen under tiden som du förbereder resten av ugnsgrönsakerna
lite örtsalt eller vanligt salt. Här finns linser och fetaost som ger proteiner (med linserna får du fibrer och flera bra mineraler också på köpet) rödbetor med b -och c-vitamin och kalium som bland annat håller din muskelfunktion i trim, färsk spenat som ger både järn och a -och c-vitamin, avokado och valnötter som är fulla av nyttiga fetter och så lite antidoxiantrika granatäppelkärnor på toppen