Bakade en massa under januari, det var/är liksom lugnande och man får lite annat att tänka på. Salladen växte som satan men tomaterna och smultrona tog det lite längre tid med
Under december kände jag på mig vad som skulle hända så jag hade redan börjat samla ihop och skriva arbetsmanualer så att eventuell efterträdare skulle få tillgång till allt material, alla konton och lösenord
Jag är så glad så det är galet för den här lilla ljusglimten som bloggen är. Fördelen med att vara bakbloggare och hyfsat anonym är ju att ingen tycker tillräckligt illa om en för att skriva elaka kommentarer utan jag får bara värme och kärlek från de som kikar in här
I början av året hade vi fantastiskt promenadväder (ja, självklart ska vi prata väder) och Nicklas jag fick en sagolik tur uppe vid Svaneholms slott, som var helt klädd i vinterskrud
Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Det känns som att varje år går fortare och fortare och hela hösten har gått fram i racerfart
Det har verkligen hänt otroligt mycket under året. Det var fler som fick upp ögonen för min blogg och på instagram så ökade helt plötsligt följarna ganska märkbart, jag fick inbjudningar till olika event och började med mina första samarbeten
Ändå kändes det tydligt att det var just den dagen, som satte punkt för åretsomgått. Det var inget jag störde mig på, men förra året började det dyka upp en del problem och att ha en dator med Windows XP, som operativsystem, blev alltmer föråldrat