Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Det har blivit mycket bakande och jag har provat väldigt många nya recept vilket jag tycker är roligt, samtidigt som jag passat på att dela med mig av gamla favoriter
Midsommarcupcakes - banan- & vaniljmuffins med vaniljfrosting och färska jordgubbar. En utav tre doptårtor, med fyllning av blåbär/hallon blandat med marsapulveroch vitchokladfluff
Har ni några trevliga matminnen från förr som åker fram på bordet i bland. Tror att det var småskålarna med bland annat kokos, ananas, nötter, frukt och grönsaker som gjorde rätten till en favorit
Fördela ost och timjan på hälften av tortillabröden och lägg på ett bröd som "lock" på varje. 100 g skivad chorizo (inget måste,jag körde utan då jag inte gillar det). Låt koka ca 10 minuter (eller enligt koktid på risförpackningen). 100 g skivad chorizo (inget måste,jag körde utan då jag inte gillar det)
Under veckan somgått har jag som vanligt jobbat ett par timmar per dag med mitt företag. Jag har även fikat med en vän som ska få sitt första barn om cirka sex veckor
När jag läste om maten på Golden Globe det året var det inga bilder med så jag hade ingen aning om hur deras förrätt såg ut, bara vad den innehöll som sagt
Det var lika gott som jag minns att det var. Igår kväll så kom jag och tänka på en maträtt som jag gjorde ett par gånger för ca 10 år sen. Jag bjöd mina tjejkompisar på rätten och jag vet att jag även bjöd familjen på det och då bjöd jag på 3-rätters middag med temat citron som då ingick i alla rätterna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.