Otroligt egentligen hur fort ettårgår. Ett Gott Nytt År till er alla. Då var vi där igen - Nyårsafton. Tack alla som följer mig här på bloggen och även på Instagram & Facebook
Sista dagen på dettaåret och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Ser fram emot ett nytt bakår och alla recept jag vill prova och dela med mig av
Oh my good så mycket mat man stoppar i sig på ettår. Vi åt havskräftor hemma hos familjen Wettergren. Många flaskor champagne har runnit ner i våra strupar
Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. Rulla ihop degen från långsidan och skär i 3 cm tjocka skivor – det ger ungefär 16 bitar
Så har det börjat ett nytt härligt år, som vi hoppas ska bjuda på mycket roligt. Ni som gärna vill ha hembakat bröd, men som saknar köksmaskin eller står och sliter med elvispens degkrokar - köp boken
För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat. Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar
men - det går hur bra som helst att göra så, och resultatet blev alldeles strålande. Jag var riktigt förvirrad igår, och blandade av misstag ned jästen i försuren
Krama ur vattnet ur gelatinbladen och smält på svag svag värme – tills alla har smält samman. Men nu närmar sig ju Midsommar med stormsteg så jag fokuserar på det istället i detta NU
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.